NEJÚSPORNĚJŠÍ WC na světě

OptimFlush reprezentuje novou generaci toalety. Nádrž bez vnějšího napájení, s extrémně nízkou spotřebou vody splňuje nejpřísnější parametry současných technických norem a předpisů se zaměřením na maximální jednoduchost a spolehlivost systému. Takže ať už se snažíte ušetřit vodu a chránit tak životní prostředí nebo svojí peněženku, jste tu správně. OptimFlush chytře kombinuje ekologii, jednoduchost a rychlost. Jednoduše „vše v jednom“. Zařiďte si chytrou koupelnu spolu s námi.

Kolik vlastně ušetříte?

Stlačený vzduch, který se akumuluje tlakem z vodovodního řadu je základem celé revoluční technologie.

OptimFlush přináší úsporu vody až o 50 % oproti běžně používaným WC. Podle statistik spláchne jedna osoba průměrně až sedmkrát denně. Čtyřčlenná domácnost tak během jediného dne spláchne osmadvacetkrát, což by při běžné spotřebě starých splachovacích systémů tvořilo celkovou spotřebu až 60 hektolitrů vody ročně. Například v České republice při průměrné aktuální ceně za vodné a stočné 93 Kč/m3 se tak výsledná částka může vyšplhat na takřka 6 tisíc Kč ročně pouze za splachování. S OFS technologií se v takovém případě dá ušetřit přes 3 tisíce Kč ročně.

Instalace je rychlá a jednoduchá, nepotřebujete žádnou nádržku, stačí WC připojit stějně, jako kombinované WC.

Splachovat můžete minimálně 1,7 litry vody, to se vyplatí! Běžná WC totiž splachují 6 litry, některá dokonce až 9 litry vody. To jsou jednoduché počty…

Systém splachování na principu sifonu využívá vyšší vodní hladinu, takže nepotřebujete tak často používat WC štětku. Navíc, splachování je táááák tiché!

Ještě jsme vás nepřesvědčili?

Nadčasový design a čisté linie celého WC se stanou snadno součástí moderních i tradičních koupelen.

K instalaci tohoto WC nepotřebujete mít v prostoru toalety zavedenou elektřinu, vystačíte si s minimálním tlakem vody 1,8 Baru, takže bude bez problémů fungovat v každé domácnosti. Navíc se nemusíte bát, WC má regulátor tlaku, takže horní hranici tlaku nemusíte řešit.

Technologie OptimFlush vykazuje i při použití minimálního množství vody větší účinnost splachování. To dokazují testy „line carry“, při nichž běžná toaleta odnesla nečistoty potrubím na vzdálenost 13 m, OptimFlush dosáhl vzdálenosti až 17 m. Spokojenost potvrzují i tisíce zákazníků v Americe a Asii, kde tato technologie již několik let úspěšně fuguje.

Všechny náhradní díly k tomuto WC držíme skladem. Opravu naprosté většiny dílů tedy provedete jednoduše pouhým sundáním WC sedátka, případně odsunete WC a jednoduše se dostanete ke zbylým součástkám. Technologie OptimFlush prošla náročnými testy a prokazatelně vydrží až 200 000 spláchnutí. To stojí za to!

A jak to všechno tedy funguje?

Vytvoříme pro vás stylové řešení koupelny i kuchyně

Čeká vás rekonstrukce interiéru vašeho domu či bytu? Zařizujete novostavbu? Využijte služeb našeho projektového konzultanta. Zajistí vše potřebné, na vše dohlédne, bude vaší pravou rukou po celou dobu řešení projektu.