DROBNÉ TVARY: kouzlí v koupelnách a kuchyních

Nemáte rádi všednost? Jste rádi originální? Tak to jsou drobné vzory, mozaiky nebo malé formáty jako stvořené pro vás a vaši koupelnu i kuchyni. Stálicí v oblíbenosti jsou zemité a neutrální tóny. Ty díky nevšedním či malým rozměrům obkladů, zaujmou na první pohled. Nemusí to být jen klasické mozaiky, na které jste zvyklí. Co třeba menší hexagony, velké formáty s detailními reliéfy nebo s originálním potiskem… Vybírejte co libo, přinášíme malou ochutnávku.

V barvách kávy, od té s mlékem až po černou jako noc

Opakujeme to tu často a věřte, máme pravdu… pokud jakékoliv barvy kombinujete ruku v ruce a tón v tónu, můžete si dovolit zkombinovat jich hned několik dohromady a výsledek bude vždy harmonický. Ve velkých plochách je doplňte neutrálními odstíny bílé až smetanové. Celkový dojem zjemníte a nenarušíte kompaktnost. Tak třeba Ash and Burn od Vitry, Smooth od Dom nebo Miami od Cir, inspirujte se.

Kámen není jen studený

Struktura kamene je oblíbená nejen ve velkých plochách. V malých rozměrech obkladů dokáže kamenný vzhled překvapivě dobře fungovat, to dokazuje i Pietra di Luni. Jste milovníky cementových či betonových povrchů? A co říkáte na reliéfní kousky Stonehenge. Věřte, že nenápadně dosáhnete kýženého efektu, který zaujme na první pohled. Kamenné neznamená jen šedivé… V měděných tónech ladí například Rush od Rako. Právě měděné odstíny vytvoří hřejivý dojem i v „kamenných“ prostorech.

Skvěle fungují barvy a tvary

Jste milovníci barev nebo krásných vzorů? Nevzdávejte se jich ani v případě malých rozměrů. Právě na takových obkladech nebo dlažbách dostanou možnost ukázat, co vlastně umí. Orientální vzory vévodí kouskům v Cir Miami, barevné hexagony v červených odstínech najdete u Realonda Opal, kde je krásně ladí od smetanových až po zemité tóny. A kdo rád barvy jako takové, modrou, červenou, žlutou, najde je třeba u Rako v sérii Color Two.

Vytvoříme pro vás stylové řešení koupelny i kuchyně

Čeká vás rekonstrukce interiéru vašeho domu či bytu? Zařizujete novostavbu? Využijte služeb našeho projektového konzultanta. Zajistí vše potřebné, na vše dohlédne, bude vaší pravou rukou po celou dobu řešení projektu.