OŽIVTE ZAHRADY A TERASY

Počasí pomalu ale jistě umožňuje trávit na terasách či zahradách stále více času. Chcete je zařídit stylově? Podívali jsme se, jak takové prostory prezentují ti nejpovolanější – naši dodavatelé venkovních dlažeb. Hlavním jmenovatelem je pohodlí a nadčasovost. Pojďte nasát trochu inspirace s námi.

Dlažba položená přímo do trávníku, štěrku či písčitého povrchu přináší kontrast povrchů. Ty jsou pak příjemné i pro pochozí… úplně už to cítíme pod nohama. Právě takovým kombinacím nahrávají imitace přírodních materiálů, dřevěná prkna všech tvarů a velikostí, betonové či cementové povrchy nebo kamenné imitace.

PASTORELLI ARKÉ

DEL CONCA MONTEVERDE

DEL CONCA UPGRADE

PASTORELLI PATINA

SINTESI ATELIER

Abyste si relax užili, je důležité pohodlné posezení. Zde je jasné, kombinace tón v tónu pro vytvoření oázy klidu a pohody. V příjemném stínu doplněném zelení se bude cítit skvěle každý. I zde vévodí dřevěné povrchy a kámen v barevné paletě od antracitové po pískovou. A odvážnější můžou využít i dokonalé terrazzo, hrubší i jemná zrna v nejrůznějších barevných provedeních, najdete na něj odvahu?

ERGON MEDLEY

DOM BARN WOOD

KALE COUNTRY K

EXAGRES NATURA

AB OYSTER

Pokud na svou terasu zvolíte vzorovanou dlažbu, měla by hrát prim a doplňky by měly být tvarově i barevně jednoduché, aby prostor nenarušovaly. Inspirujte se novinkou v našem sortimentu, dlažbou Sintesi Evoque. Pokud zvolíte další barvu, méně je více a kombinujte maximálně dvě další výrazné barvy, pouze jako decentní finální tečku.

Vytvoříme pro vás stylové řešení koupelny i kuchyně

Čeká vás rekonstrukce interiéru vašeho domu či bytu? Zařizujete novostavbu? Využijte služeb našeho projektového konzultanta. Zajistí vše potřebné, na vše dohlédne, bude vaší pravou rukou po celou dobu řešení projektu.