Vesmírná technologie i pro vaši koupelnu

Physical vapour deposition. Ne, nezkoušíme na vás žádná zaklínadla. Tohle je  technologie PVD, která má své kořeny ve vesmírném průmyslu a kterou si pro svou dokonalost oblíbili i další výrobci. A protože i my vám chceme přinášet ty nejdesignovější produkty v té nejvyšší kvalitě, nemůžou u nás chybět baterie a další koupelnové doplňky vytvořené právě díky této technologii.

Trocha teorie…

U PVD technologie jde vlastně o šetrné nanášení opravdu tenoučkých vrstev speciálního kovu buď napařováním či naprašováním za speciálních podmínek, kdy se na sebe vážou jednotlivé molekuly všech nanesených vrstev. A je jasné, že takový povrch toho vydrží opravdu hodně. Vyznačuje se vysokou tvrdostí, odolností vůči vysokým teplotám, otěru i třeba kyselinám. Při výrobě se navíc nepoužívají žádné chemikálie, které by způsobily následné dráždění pokožky a výroba je navíc díky tomu šetrnější i k životnímu prostředí.

Pro vysokou odolnost povrchu si tuto metodu oblíbili výrobci u metalických či kovových odstínů, jako je zlatá, měděná či karbonově černá.

Dopřejte i své koupelně to nejlepší

Zdá se, že PVD technologie přináší samá superlativa. Proto je v SAT využili pro vytvoření celých sérií produktů. Následujte design a vytvořte trendy koupelnu sladěnou do toho nejmenšího detailu – od umyvadlové baterie, přes vanovou či sprchovou baterii až po další nutné doplňky. Držáky ručníků, kovové háčky nebo vanové automaty a umyvadlové výpustě nebyly nikdy tak dokonalé a odolné. Zdá se vám, že přeháníme? Vůbec ne! Přesvědčí vás o tom produkty ze série SAT DARK v provedení GUN DARK, SIMPLY R nebo GUN METAL, všechny jsou v jednom odstínu, takže nemůžete šlápnout vedle.

Co vy na to? Dopřejete si vesmírnou technologii i u vás doma?

Vytvoříme pro vás stylové řešení koupelny i kuchyně

Čeká vás rekonstrukce interiéru vašeho domu či bytu? Zařizujete novostavbu? Využijte služeb našeho projektového konzultanta. Zajistí vše potřebné, na vše dohlédne, bude vaší pravou rukou po celou dobu řešení projektu.