PŘIVOLEJTE S NÁMI JARO: POMOCÍ BAREV

Také vás nebaví aktuální počasí, ani zima ani jaro?

Nečekejte na nic a přivolejte si jaro domů pomocí barev. Nejen na zdech dokážou rozehrát hřejivou symfonii.

 

 

Jak barvy působí na naši psychiku? Tak třeba žlutá pozitivně ovlivňuje naši náladu, podporuje pozornost, povzbuzuje soustředění, tvůrčí schopnosti… vpusťte ji i k sobě domů.

V kombinaci s motivy inspirovanými italskou renesancí vytvoří jedinečný interiér, kde se budete rádi potkávat se svými blízkými. Inspirujte se sérií Corti di Canepa.

 

 

A co vy a barvy v koupelně? Dokážou rozzářit i ten nejchmurnejší den! Navíc, když je citlivě zkombinujete i s ostatními prvky, nemusíte se bát kýčovitosti!

Barevnou koupelnu ocení ti odvážnější z vás. A čím víc se na takovou koupelnu díváte, tím lepší náladu máte… na těch barvách opravdu něco bude! Zde v hlavní roli série Matte.

Náš tip!

Pokud zvolíte stěny v neutrálních barvách, můžete si dovolit teplé barvy nejen na zdech, ale i na doplňcích  nebo skříňkách

Inspirujte se a načerpejte energii z barev, stejně tak jsme se inspirovali i my při přípravě stylového řešení Barevná koupelna.

Vytvoříme pro vás stylové řešení koupelny i kuchyně

Čeká vás rekonstrukce interiéru vašeho domu či bytu? Zařizujete novostavbu? Využijte služeb našeho projektového konzultanta. Zajistí vše potřebné, na vše dohlédne, bude vaší pravou rukou po celou dobu řešení projektu.